Logo no.boatexistence.com

Er solid state-medier?

Innholdsfortegnelse:

Er solid state-medier?
Er solid state-medier?

Video: Er solid state-medier?

Video: Er solid state-medier?
Video: Jesse Watters: Can Biden really say he wasn’t bribed? #shorts 2024, Kan
Anonim

Solid-state storage (SSS) er en type datalagringsmedier som lagrer data elektronisk og har ingen bevegelige deler. Solid state-lagring er laget av silisiummikrobrikker. Fordi det ikke er noen bevegelige deler, krever SSD-er mindre strøm og produserer mye mindre varme enn spinnende harddisker eller magnetbånd.

Hva er eksempler på solid-state media?

Solid state-enheter inkluderer USB-pennstasjoner, SD-kort, micro SD-kort, nyere typer harddisker, SIM-kortet som går i mobiltelefonen og smartkort som f.eks. chip og pin kreditt- og debetkort.

Er SSD-inngang eller utgang?

En SSD fungerer gjennom et enkelt inngangs-/utgangsgrensesnitt, vanligvis via det som kalles Serial ATA eller med den høyere effektiviteten til PCI Express og NVMe-tilkoblinger.

Hva er solid-state-minneenheter?

SSD-er er sofistikerte lagringsenheter som bruker ikke-bevegelige minnebrikker, for det meste ikke-flyktig NAND-flash, i stedet for de roterende magnetiske platene som finnes på harddisker. Harddisker kan ta dataene direkte fra verten og skrive dem til det roterende mediet.

Hva er de tre typene SSD-er?

De fleste har nå hørt om SSD-er og fordelene de gir. Nå skal vi se nærmere på de forskjellige formfaktorene som tilbys i det nåværende markedet: 2.5”, mSATA, M. 2 og PCI-E Den mest kjente formfaktoren, og den rimeligste for øyeblikket er 2,5 SSD.

Anbefalt: