Logo no.boatexistence.com

Er squalene bra for huden?

Innholdsfortegnelse:

Er squalene bra for huden?
Er squalene bra for huden?

Video: Er squalene bra for huden?

Video: Er squalene bra for huden?
Video: A silk SPA role play MASSAGE! IMMERSE yourself! (reUPLOAD) 2024, Kan
Anonim

Squalene og squalane gjør begge flotte hudfuktighetskremer De er naturlige mykgjørende midler, så de låser fuktighet inn i huden din, hjelper til med å forhindre fine linjer og letter tørre flekker. … Takket være squalene gir den den perfekte blandingen av fuktighet, SPF og dekning for å gi ansiktet ditt en naturlig, jevn glød.

Hva gjør squalane for ansiktet ditt?

Et svært allsidig fettmolekyl, squalane (som squalene) er et strålende mykgjørende middel som arbeider for å fukte og myke opp huden din. "Den er flott for hudbarrierestøtte, smidighet, hydrering og teksturforbedringer," sier Dr.

Er squalane bedre enn hyaluronsyre?

I motsetning til hyaluronsyre, som øker hudens vanninnhold, er Squalene en mega-hydrator som fungerer som en barriere for å holde fuktigheten innelåst slik at huden blir myk, smidig og fyldig lenger.… Pass på å bruke hyaluronsyre for å hydrat først etterfulgt av Squalane for å forsegle fuktighet og maksimere retensjon.

Er squalene dårlig for huden?

Squalane, derimot, er trygt for alle hudtyper. Det er et utmerket alternativ hvis andre oljer er for tunge eller fete for huden din. Til tross for at den er en olje, er den lett og ikke-komedogen, noe som betyr at den ikke tetter til porene dine.

Kan squalane brukes hver dag?

Alster, fordelene med squalane for anti-aldring er intense når det brukes daglig “Squalane har også anti-inflammatoriske egenskaper og er lett på huden, i motsetning til noen andre hydratorer som kan tette porene. Den fungerer effektivt som en anti-age for å forbedre utseendet til fine linjer, rynker og elastisitet, sier hun.

Anbefalt: