Logo no.boatexistence.com

Gyter mobber i vann?

Innholdsfortegnelse:

Gyter mobber i vann?
Gyter mobber i vann?

Video: Gyter mobber i vann?

Video: Gyter mobber i vann?
Video: ТИЛЛЬ ЛИНДЕМАНН: Сольные проекты и Коллаборации | Разбор и Интересные Факты 2024, Kan
Anonim

Mobber gyter på forskjellige måter. … De fleste mobber gyter aldri på gjennomsiktige blokker, i vann (unntatt fisk, delfiner, skilpadder og andre vannlevende skapninger), i lava (unntatt stridere), på berggrunnen eller på blokker mindre enn en hel blokk høy (for eksempel plater plassert på den nederste halvdelen).

Gyter mobber på rennende vann?

AFAIK Mobs aldri gyte på eller i en vannkildeblokk. Jeg har sett mobs gyte i rennende vann før, men bare i et fangehull med en mob spawner. Vanlige gyter kan tilsynelatende ikke gyte i eller på noen form for vann. Mobber må gyte på fast grunn.

Kan mobber gyte i én blokk med vann?

Mobs kan ikke spawne på blokker som er mindre enn en hel blokk i høyden.… Andre mobber enn vannmobber er ikke i stand til å gyte i vann. Andre mobber enn stridere klarer ikke å gyte på lava. (Sidenotat: Du kan laste ned mods for å vise hvor du må gyte-sikkert for din mob-farm eller enhetsfjerning.)

Går mobber i vann?

Siden de fleste mobber svømmer til overflaten av stående vann, kan de komme til toppen av en ren kant og gå ut derfra. Ingen mobber kan imidlertid svømme opp fossefall, så du kan holde dem alle nede med rennende vann. Ikke-druknede vandøde mobber vil holde seg på bunnen av vannet og vil ikke være i stand til å rømme.

Holder Glowstone mobber fra å gyte?

Mobs kan ikke spawne på glowstone, fordi det teller som gjennomsiktig. De kan imidlertid gyte på gresskar, eller på rødsteinslamper, fordi disse teller som ugjennomsiktige.

Anbefalt: