Logo no.boatexistence.com

Når døde mesosaurusen ut?

Innholdsfortegnelse:

Når døde mesosaurusen ut?
Når døde mesosaurusen ut?

Video: Når døde mesosaurusen ut?

Video: Når døde mesosaurusen ut?
Video: What If Mosasaurus Was Still Alive? #Shorts 2024, Juli
Anonim

De tidligste fossile bevisene for disse dyrene indikerer at de var i live for rundt 300 millioner år siden, og arten deres døde ut for omtrent 260 millioner år siden.

Hvorfor døde Mesosaurus ut?

Mesosaurus levde i den tidlige permperioden, fra 299 til rundt 260 millioner år siden. De døde ut før den massive utryddelsen av slutten av Perm som drepte en stor prosentandel av marine og landlevende dyr Under Perm ble hele jordens landmasse kombinert til superkontinentet Pangea.

Når levde Mesosaurus?

Remains of Mesosaurus, et ferskvannskrokodillelignende krypdyr som levde under den tidlige Perm (mellom 286 og 258 millioner år siden), finnes utelukkende i Sør-Afrika og Øst-Sør. Amerika.

Hva skjedde med Mesosaurus-fossilene?

Studenter finner ut: Mesosaurus-fossilene flyttet fra hverandre gradvis over titalls millioner år. Jordens plater beveger seg med en hastighet som er for sakte til å oppleves av mennesker. Det tar lang tid før jordplatene reiser store avstander.

Kan Mesosaurus svømme?

Mesosaurus var blant de første krypdyrene som levde i og rundt vann, og de tilbrakte mesteparten av livet i vannet. Kroppene deres var imidlertid ikke t bygget for å svømme lange distanser, så de holdt seg nær land.

Anbefalt: