Logo no.boatexistence.com

Skal en badedrakt sitte tettsittende?

Innholdsfortegnelse:

Skal en badedrakt sitte tettsittende?
Skal en badedrakt sitte tettsittende?

Video: Skal en badedrakt sitte tettsittende?

Video: Skal en badedrakt sitte tettsittende?
Video: Кемпинг под дождем - приподнятая палатка 2024, April
Anonim

Hvordan skal en badedrakt i ett stykke passe? Det skal føles tettsittende, men ikke begrensende og skape en flatterende, glatt silhuett Det viktigste å unngå er materialer som er for stramme og ikke tillater strekk. Stoffer av mindre kvalitet kan trekke i huden og forårsake ubehag.

Hvor trangt bør badetøy?

Når den er ferdig på det løseste settet med kroker, skal den være koselig nok til å holde seg på plass – men ikke så tettsittende at det gjør vondt eller at du ikke kan puste komfortabelt. Du skal kunne passe et par fingre mellom ryggen og båndet, men ikke hele hånden.

Er det bedre å størrelse opp eller ned i badedrakter?

"Svømmestoffer strekker seg litt når de er våte, så det er bedre å redusere størrelsen eller holde seg tro mot størrelsen når du tilbringer mesteparten av tiden i vann," sier hun.«Hvis du holder deg tørr mesteparten av tiden, kan størrelse opp hjelpe deg til å føle deg mer komfortabel siden den naturlige tøyningen ikke skjer når drakten forblir tørr.

Sliter badedrakter?

Du vil bruke en størrelse større i badedrakter enn i kjoler, så ikke vipp ut. «Størrelsen på badedrakten er ikke strengt korrelert med kjolestørrelsen. Du vil sannsynligvis bruke en størrelse større enn den typiske kjolestørrelsen din.»

Gjør Roxy-badedrakter små?

Roxy er alltid liten, så husk.

Anbefalt: