Kan millimeterbølger trenge gjennom huden?

Innholdsfortegnelse:

Kan millimeterbølger trenge gjennom huden?
Kan millimeterbølger trenge gjennom huden?

Video: Kan millimeterbølger trenge gjennom huden?

Video: Kan millimeterbølger trenge gjennom huden?
Video: Skin Tumour Detection by using a Millimeter-Wave Photonic Spectroscopy System 2024, Oktober
Anonim

Millimeterbølger trenger inn i menneskehuden dypt nok (delta=0,65 mm ved 42 GHz) til å påvirke de fleste hudstrukturer i epidermis og dermis.

Kan 60ghz penetrere huden?

I tillegg til de svært lave effektnivåene som er diskutert ovenfor, trenger ikke 60 GHz-systemer gjennom menneskekroppen Høyfrekvente emisjoner som 60 GHz absorberes av fuktigheten i menneskekroppen og forhindres derved i å trenge inn utenfor de ytre lagene av huden.

Hva brukes millimeterbølger til?

Millimeterbølge (mmW) frekvenser (30–300 GHz) brukes til mange applikasjoner i den moderne verden. Disse applikasjonene inkluderer, men er ikke begrenset til, radioastronomi, fjernmåling, bilradarer, militære applikasjoner, bildebehandling, sikkerhetskontroll og telekommunikasjon

Hvor langt kan millimeterbølger reise?

Teamet oppdaget millimeterbølger på avstander opptil 10,8 kilometer på 14 steder som var innenfor synsvidde for senderen, og registrerte dem opptil 10,6 kilometer unna på 17 steder hvor mottakeren deres var skjermet bak en høyde eller løvskog.

Hva blokkerer millimeterbølger?

Millimeterbølger forplanter seg utelukkende via siktlinjer. De reflekteres ikke av ionosfæren, og de reiser heller ikke langs jorden som bakkebølger slik radiobølger med lavere frekvens gjør. Ved typiske strømtettheter er de blokkert ved å bygge vegger og lider av betydelig dempning som passerer gjennom bladverket.

Anbefalt: