Logo no.boatexistence.com

Skader vinstokker trær?

Innholdsfortegnelse:

Skader vinstokker trær?
Skader vinstokker trær?

Video: Skader vinstokker trær?

Video: Skader vinstokker trær?
Video: Эти цветы не держите дома, если нужна удача и финансы. Мы сделали это... Спустя два месяца! 2024, Kan
Anonim

Generelt, alle eviggrønne og de fleste vinstokker som vokser raskt vil skade trær … Vinstokker som blåregn kan skade et tre på denne måten. De kan også kvele treets lemmer og stamme med tvinningen. Mindre vinstokker og de som vokser sakte, skader ikke nødvendigvis trærne dine.

Bør du fjerne vinstokker fra trær?

Når du klipper vinstokkene, er det viktig å være forsiktig så du ikke skader barken eller treets lag under den. … Men når du merker at det vokser vinstokker på trærne dine, er det viktig å fjerne dem så snart som mulig for treets eget beste. Vines må fjernes forsiktig for å unngå å skade treet

Hvordan stopper du vinstokker fra å drepe trær?

Bli kvitt vinstokkene og røttene deres

Bli kvitt alle vinstokkene ved å trekke røttene ut av jorden innenfor en 2 fots sirkel rundt treet. Dette vil forhindre fremtidige skader på treet. Det er ideelt å gjøre det når jorda er litt fuktig etter regn eller vanning.

Ødelegger vinstokker tre?

råtnende, sprekker, vridninger og andre strukturelle skader som vinstokker kan forårsake tregjerdet ditt, betyr at de fleste arter bør holdes unna. De sikreste vinstokkene for tregjerder er ettårige, urteaktige (ikke-treaktige) vinstokker.

Er vinranker dårlige for hus?

Vines kan skli under mellomrom mellom ytterkledning og helvetesild og til slutt trekke dem vekk fra hjemmet. En annen bekymring for dyrking av vinstokker på sidespor er at de skaper fuktighet mellom planten og hjemmet. Denne fuktigheten kan føre til mugg, mugg og råte på selve boligen. Det kan også føre til insektangrep.

Anbefalt: