Logo no.boatexistence.com

Hva er en innebygd mikrobølgeovn?

Innholdsfortegnelse:

Hva er en innebygd mikrobølgeovn?
Hva er en innebygd mikrobølgeovn?

Video: Hva er en innebygd mikrobølgeovn?

Video: Hva er en innebygd mikrobølgeovn?
Video: An Intro to Built-in Microwave 2024, Kan
Anonim

Innebygde mikrobølger er ganske enkelt mikrobølger som er innebygd i et skap eller festet til veggen for å holde seg unna og for å frigjøre mer matlagingsplass.

Hva er forskjellen mellom en innebygd mikrobølgeovn og benkeplate?

En benkemikroovn plasseres på en kjøkkenbenk mens en innebygd mikrobølgeovn er installert i en kjøkkenvegg eller kjøkkenskap. Så en benkeplate-mikrobølge tar opp plass på kjøkkenbenken nærmere et strømuttak. … En innebygd mikrobølgeovn har ikke denne fordelen, og den er installert permanent.

Kan du bruke en vanlig mikrobølgeovn som innebygd?

Det finnes en rekke benkemikrobølger tilgjengelig; men kun utvalgte modeller kan installeres i et skap for et innebygd utseende. For å konvertere en benkemikrobølgeovn for bruk i en innebygd applikasjon, må det være et valgfritt innebygd trimsett tilgjengelig for bruk med den spesifikke modellen.

Hva gjør en mikrobølgeovn til en innebygd?

En innebygd mikrobølgeovn er et kjøkkenapparat som er designet for å installeres i kjøkkenskapene dine, i stedet for å plasseres på en benkeplate eller en annen overflate. … Innebygde mikrobølgeovner gir kjøkkenet ditt et tilpasset utseende med hvitevarer, skap og annet inventar som fungerer sammen i en integrert design

Hva er forskjellen mellom en innebygd mikrobølgeovn og en skuffmikrobølgeovn?

Den virkelige forskjellen mellom mikrobølgeovnsskuffer og innebygde mikrobølgeovner ligger i funksjonaliteten Mikrobølgeskuffer er vanligvis installert under midjehøyde, og glir jevnt ut ved å trykke på en knapp. På den annen side er innebygde mikrobølgeovner installert i brysthøyde eller høyere.

Anbefalt: