Logo no.boatexistence.com

Hvor skal jeg plante omphalodes?

Innholdsfortegnelse:

Hvor skal jeg plante omphalodes?
Hvor skal jeg plante omphalodes?

Video: Hvor skal jeg plante omphalodes?

Video: Hvor skal jeg plante omphalodes?
Video: Красивые редкие многолетники для тени! 2024, Kan
Anonim

Det solide, korrugerte grønne bladverket er en ideell folie. Kryper til flere fot på tvers i rik til gjennomsnittlig godt drenert jord med vanlig sommerfuktighet. Trives i delvis skygge og finner et perfekt hjem under store busker, ved foten av trærne.

Når skal man plante Omphalodes?

Det er mulig å formere Omphalodes med frø sådd i potter i en kald ramme om våren eller ved deling.

Hvordan ta vare på Omphalodes?

Omsorg forOmphalodes cappadocica

Unge eksemplarer må holde seg kjølige, så du må sørge for konstant fuktighet og vanning de første årene. Når den først har satt seg ordentlig inn, blir Omphalodes veldig tørkebestandig. Om våren, husk å fylle på næringsstoffer med fersk kompost eller jordblanding.

Hvordan dyrker jeg Omphalodes linifolia?

Kundeanmeldelse - Omphalodes linifolia

Så 6mm dypt i et godt forberedt såbed etter at faren for frost er over. Spiring tar 14-42 dager ved 22°C. Tynne frøplanter når de er store nok til å håndtere til 15 cm avstand. Foretrekker en moderat fruktbar godt drenert jord i full sol.

Hvor er det beste stedet å plante en blomst?

De fleste blomstene trives i full til delvis sol, så det er viktig å velge et sted som kan skryte av rikelig med lys for å øke blomstringen din. I tillegg bør du velge et sted som ikke er i veien for andre aktiviteter i hagen din - det er ingenting verre enn at de hardt tilvinnede blomstene dine blir tråkket under en grill i bakgården.

Anbefalt: