Logo no.boatexistence.com

Bør jeg få en simbamadrass?

Innholdsfortegnelse:

Bør jeg få en simbamadrass?
Bør jeg få en simbamadrass?

Video: Bør jeg få en simbamadrass?

Video: Bør jeg få en simbamadrass?
Video: Hvorfor bør jeg få en fremtidsfullmakt? 2024, Kan
Anonim

Simba Hybrid Original-madrassen er komfortabel, støttende og blir ikke for varm om natten. Så ja, vi vil ikke nøle med å anbefale det for de fleste – spesielt sidesover. Men hvis du veier rundt 9 stone (126lb) eller mindre, og sover på forsiden, kan det hende du synes Simba Hybrid er ubehagelig.

Synker Simba-madrasser?

My Simba Madrass Is Sagging/Dipping Hvis en madrass synker eller faller, er det vanligvis fordi den enten er dårlig laget eller har blitt lagt på et upassende underlag. Gitt det faktum at Simbas kolleksjon av madrasser er prisvinnende og laget av slitesterkt Simba Pure-skum, bør den ikke synke eller synke over tid.

Hvordan vurderer Simba-madrassen?

Når det gjelder fasthet og følelse, ble Simba-madrassen vurdert til a 6,3/10 for generell fasthet, på en skala fra veldig myk til veldig fast. På grunn av sin flerlagsstruktur av Simbatex, syntetisk lateks, miQro-fjærer og polyuretanskum med høy tetthet, har Simba-madrassen en generelt middels fast følelse.

Er Simba-madrassen trygg?

Skumene i Simba-madrassen har fått CertiPUR-merket, og oppfyller kravene til uønskede kjemikalier i skum. Dette betyr at det er no usikre midler av ozon, tungmetaller, flammehemmere, kvikksølv eller bly brukt under produksjonen av skummet.

Hvem eier Simba sleep?

Steve Reid - CEO og medgründer - Simba Sleep | LinkedIn.

Anbefalt: