Logo no.boatexistence.com

Hvor bor svelgehaledrager?

Innholdsfortegnelse:

Hvor bor svelgehaledrager?
Hvor bor svelgehaledrager?

Video: Hvor bor svelgehaledrager?

Video: Hvor bor svelgehaledrager?
Video: Hvor bor hunden? I Syng med Sigurd I Sigurd Barrett 2024, Juli
Anonim

HABITAT: I USA hekker det i bunnland, elvebredder og sumpskoger; vintre i fuktige lavlandsskoger. Andre steder, assosiert med høye, fuktige skoger.

Hvor finnes svalhaledrager?

Befolkningen som hekker i USA hekker fra kysten av South Carolina til Florida og vestover til Louisiana og østlige Texas Disse amerikanske fuglene overvintrer i Sør-Amerika. Den andre underarten, som utgjør flertallet av verdens svalehaledrager, er hjemmehørende i Sentral- og Sør-Amerika.

Er det sjelden å se en svalhaledrage?

Svalehaledrager begynner å vende tilbake til tidligere hekkeområder, spesielt i øst-Texas og Louisiana. De er sjeldne, men vanlige omstreifere nord for det kartlagte området, hovedsakelig sett sent på våren.

Hvor finnes svalhaledrager i Florida?

Det beste stedet å se etter svalhaledrager i USA er i Florida, selv om disse spektakulære fuglene også tar til himmelen over skogkledde våtmarker over seks andre sørøstlige delstater. I samsvar med deres luftnatur dukker spredte individer sjelden, men regelmessig opp langt nord for deres normale rekkevidde.

Spiser svalhaledrager fisk?

Men svelgehaledrager gjør det! De jager dem og fanger dem deretter i luften! (på samme måte som øyenstikkere fanger byttet sitt!) På menyen deres er også sommerfugler, biller, bier, veps, andre insekter, frosker, øgler, slanger, småfugler og sjeldnere flaggermus, frukt og småfisk.

Anbefalt: