Logo no.boatexistence.com

Er mutate-casting en skapning?

Innholdsfortegnelse:

Er mutate-casting en skapning?
Er mutate-casting en skapning?

Video: Er mutate-casting en skapning?

Video: Er mutate-casting en skapning?
Video: ER Doctor REACTS to Hilarious Family Guy Medical Scenes #10 2024, Kan
Anonim

Når du bruker mutate, er trollformelen du caster fortsatt den originale skapningsformelen på alle måter. Det er fortsatt en skapningstrolldom, med det navnet, med CMC for det originale kortet (ikke mutasjonskostnaden). Du vil for eksempel trekke et kort av Beast Whisperer for det.

Er mutering en casting?

Casting og oppløsning av skapningstrollformler med mutate

En trollformel som kastes med mutate blir en muterende skapningstrolldom. Det krever en målskapning med samme eier som den muterende skapningen.

Tells casting av en skapning for dens muterte kostnad som casting av en skapning?

Nei, hvis du kaster en skapningstrolldom for dens muterte kostnad på et gyldig mål (en ikke-menneskelig skapning du eier), du betaler bare mutasjonskostnaden.

Gir mutering en skapning som tilkaller sykdom?

Denne nye skapningen får alle funksjonene til toppkortet og evneteksten til alle kortene under (ja, du kan mutere en enkelt skapning flere ganger). Den får også alle auraer, tellere og vedlagt utstyr til den målrettede skapningen. Den har imidlertid ikke innkallingssykdom, så kjør unna.

Er en mutert skapning fortsatt legendarisk?

Forblir det å være en legende? Nei, det har bare supertypene til toppkortet thetristanfey sa: @aliceshiki123 Folk gjør Mutate mer komplekst enn det er. En mutert skapning er ganske enkelt det øverste kortet, og den skapningen får egenskapene til et eller flere kort under det.

Anbefalt: