Logo no.boatexistence.com

Vil høner bruke hekkekasser?

Innholdsfortegnelse:

Vil høner bruke hekkekasser?
Vil høner bruke hekkekasser?

Video: Vil høner bruke hekkekasser?

Video: Vil høner bruke hekkekasser?
Video: Sådan får du dine høns til at lægge flere æg - hemmelige tips! 2024, Kan
Anonim

En boks for hver fire til seks høner er ideell for at hønene dine skal føle seg komfortable med å verpe i dem. Paradoks alt nok vil for mange reirkasser føre til at høner bruker dem til å sove og gjøre avføring i, men mindre sannsynlighet for å legge egg i dem.

Vil verpehøner dele hekkekasse?

Kyllinger kan og deler hekkekasser, noen ganske vennskapelig og noen med mye krangling. Under: Kø til hekkeboksen. Hvis du har for få, risikerer du reirkriger, slåssing og mulig knuste egg.

Trenger kyllinger hekkekasser for å legge egg?

Høns er biologisk utformet for å legge egg Høner som blir liggende løst for å klare seg selv, eller som rømmer fra gården og ikke får noen menneskelig omsorg, legger egg så lenge de er sunne og kan finne nok mat. En sunn høne trenger ikke en hane, et skap, en hekkekasse eller noe annet for å produsere egg.

Når bør du ikke bruke en hekkeboks?

Hvis flokken din ikke vil bruke hekkeboksene dine, prøv forskjellige senge alternativer. Halm og furuspon er to populære alternativer. Å legge urter til sengetøy kan også bidra til å tiltrekke hønene dine. I vår coop bruker vi furuspon fra Tractor Supply og Best Eggs Ever!

Basj og legger kyllinger fra samme hull?

Når prosessen er fullført, skyver skallkjertelen i den nedre enden av egglederen egget inn i cloacaen, et kammer rett innenfor ventilen der reproduksjons- og ekskresjonskanalene møtes - som betyr, ja,en kylling legger egg og bæsj ut av samme åpning.

Anbefalt: