Logo no.boatexistence.com

Kan du ha høner i Smithtown?

Innholdsfortegnelse:

Kan du ha høner i Smithtown?
Kan du ha høner i Smithtown?

Video: Kan du ha høner i Smithtown?

Video: Kan du ha høner i Smithtown?
Video: Өзін-өзі массаж. Бетке, мойынға және декольтеге фасциалды массаж. Май жоқ. 2024, Kan
Anonim

SJEKK KODEN Ikke alle kommuner tillater innbyggere å holde høns eller andre fugler. For eksempel, byen Smithtown har ingen restriksjoner, men du kan bli sitert hvis fuglene dine blir til sjenanse. The Town of Huntington tillater ikke mer enn åtte kyllinger eller kombinasjoner av kyllinger og/eller andre fugler.

Er kyllinger tillatt i Suffolk County?

De gjeldende Huntington-regelverket tillater beboere å holde opptil åtte høner eller ender på alle lokaler, forutsatt at de oppbevares i binger, løer eller hus som har minst to kvadrater fot per fugl og er plassert i bakgården og satt tilbake minst 25 fot fra side- og bakre eiendomslinjer.

Kan jeg ha levende kyllinger i området mitt?

Kyllinger er tillatt i de fleste bakgårder i Los Angeles, sa Ashley Rodriguez, talskvinne for L. A. Animal Services, så lenge de holdes minst 35 fot fra en nabostruktur. Den obligatoriske buffersonen utvides til 100 fot for haner, og det er en grense på én hane per husholdning, sa hun.

Er det greit å ha høner i hagen din?

Å holde chooks i bakgården din er lovlig i NSW, men det er fortsatt noen regler å huske på… Hvor mange kyllinger kan jeg ha i bakgården? I henhold til statens miljøplanleggingspolitikk (unntatt og samsvarende utviklingskoder) 2008, del 2, underavdeling 21 - er det en grense på ikke mer enn 10 kyllinger.

Kan du ha kyllinger i Milwaukee County?

Blant reglene for å holde kyllinger i byen Milwaukee er: Opptil fire kyllinger er tillatt, med tillatelse, kun på boligeiendommer. Haner er ikke tillatt. Ingen slakting av kyllinger er tillatt.

Anbefalt: