Logo no.boatexistence.com

Hvor kommer brahminene fra?

Innholdsfortegnelse:

Hvor kommer brahminene fra?
Hvor kommer brahminene fra?

Video: Hvor kommer brahminene fra?

Video: Hvor kommer brahminene fra?
Video: The Religion of God (2022) 2024, Kan
Anonim

De fleste brahminer er lokalisert i Nordlige delstater i India som inkluderer Uttar Pradesh og Andhra Pradesh, og små konsentrasjoner i de sørlige delstatene som inkluderer Tamil Nadu, Karnataka og Kerala.

Hva er opprinnelsen til brahminene?

Disse brahminene hadde reist fra Kashmir og bredden av Saraswat-elven, via Bengal, til Konkan-kysten. En annen migrasjon skjedde da brahminer ble k alt til Madurai og Tanjore, fra Maharashtra. Slik spredte sanskritkosmopolis seg over India i denne perioden.

Hvilken del av kroppen kom brahminene fra?

Ifølge hinduismen har menneskeheten sitt opphav i forskjellige kroppsdeler av en gud, Brahma. Dermed ble "Brahminene" født fra munnen; de er prester og lærere. "Kshatriyaene" ble født fra armene; de er krigere og herskere. "Vaishyaene" ble født fra lårene; de er kjøpmenn og handelsmenn.

Hvilken religion tilhører brahminene?

En brahmin er medlem av den høyeste kaste eller varna i hinduismen. Brahminene er kasten som hinduistiske prester er hentet fra, og er ansvarlige for å undervise og opprettholde hellig kunnskap.

Hvem er ekte brahminer?

EN EKTE brahmin er en som har tilegnet seg brahmin ikke ved fødselen, men gjennom sine edle handlinger. Han som har oppnådd Supreme Selvkunnskap er en Brahmin. Vedaer og epos forkynner at det ikke er noen kastedifferensiering i den brahminske staten.

Anbefalt: