Logo no.boatexistence.com

Tillater fremmednøkkel nullverdier?

Innholdsfortegnelse:

Tillater fremmednøkkel nullverdier?
Tillater fremmednøkkel nullverdier?

Video: Tillater fremmednøkkel nullverdier?

Video: Tillater fremmednøkkel nullverdier?
Video: MGP/Eurovision tillater Autotune i konkurransen!? 2024, April
Anonim

Kort svar: Ja, den kan være NULL eller duplikat Jeg vil forklare hvorfor en fremmednøkkel må være null eller kanskje være unik eller ikke unik. Husk først at en fremmednøkkel krever at verdien i det feltet først må eksistere i en annen tabell (den overordnede tabellen). Det er alt en FK er per definisjon.

Er fremmednøkkel akseptert nullverdi?

Fremmednøkkelen kan tildeles et begrensningsnavn. … En fremmednøkkel som inneholder nullverdier kan ikke samsvare med verdiene til en overordnet nøkkel, siden en overordnet nøkkel per definisjon ikke kan ha nullverdier. Men en null utenlandsk nøkkelverdi er alltid gyldig, uavhengig av verdien til noen av delene som ikke er null.

Hvorfor er nullverdier tillatt i fremmednøkkel?

Definere forhold mellom overordnede og underordnede tabeller

Ingen begrensninger på fremmednøkkelen Når ingen andre begrensninger er definert på fremmednøkkelen, kan et hvilket som helst antall rader i den underordnede tabellen referere til samme overordnede nøkkelverdi Denne modellen tillater nullverdier i fremmednøkkelen.

Hvordan tillater jeg null i fremmednøkkel?

Siden Foreign Key-begrensningen krever at den refererte nøkkelen er unik, er det beste du kan gjøre å tillate én rad med en nøkkel som er NULL. I så fall må du erstatte primærnøkkelbegrensningen med en unik begrensning (eller indeks), og tillate kolonnen Land. country_id skal være NULL.

Kan vi sette inn nullverdier i kolonnen med fremmednøkkel?

Ja, Du kan nullverdi i utenlandsk nøkkelkolonne.

Anbefalt: