Logo no.boatexistence.com

Kan fremmednøkkel være null?

Innholdsfortegnelse:

Kan fremmednøkkel være null?
Kan fremmednøkkel være null?

Video: Kan fremmednøkkel være null?

Video: Kan fremmednøkkel være null?
Video: Allowing Null Values in Part of a Compound Foreign Key 2024, Kan
Anonim

Kort svar: Ja, den kan være NULL eller duplikat Jeg vil forklare hvorfor en fremmednøkkel må være null eller kanskje være unik eller ikke unik. Husk først at en fremmednøkkel krever at verdien i det feltet først må eksistere i en annen tabell (den overordnede tabellen). Det er alt en FK er per definisjon.

Kan det være null i fremmednøkkel?

En fremmednøkkel som inneholder nullverdier kan ikke samsvare med verdiene til en overordnet nøkkel, siden en overordnet nøkkel per definisjon ikke kan ha nullverdier. Imidlertid er en null fremmednøkkelverdi alltid gyldig, uavhengig av verdien til noen av delene som ikke er null. … En fremmednøkkelverdi er null hvis noen del er null.

Kan en fremmednøkkel være null mySQL?

5 svar. NULLs i fremmednøkler er helt akseptable Å håndtere NULL i fremmednøkler er vanskelig, men det betyr ikke at du endrer slike kolonner til NOT NULL og setter inn dummy ("N/A", "Ukjent" ", "Ingen verdi" osv.) poster i referansetabellene dine.

Hvordan setter du en fremmednøkkel til null?

fremmednøkkelen, kan ikke være null som standard i mySQL, grunnen er enkel, hvis du refererer til noe og lar den null, vil du miste dataintegriteten. når du oppretter tabellsettet tillate null til NOT og deretter bruke fremmednøkkelbegrensningen.

Hvilke nøkler kan være null?

Primærnøkkelkolonne verdien kan ikke være null. Kandidatnøkkelkolonnen kan ha nullverdi. Primærnøkkel er den viktigste delen av enhver relasjon eller tabell.

Anbefalt: