Logo no.boatexistence.com

Var Benedict Arnold en general?

Innholdsfortegnelse:

Var Benedict Arnold en general?
Var Benedict Arnold en general?

Video: Var Benedict Arnold en general?

Video: Var Benedict Arnold en general?
Video: How Benedict Arnold Was Really Betrayed By America 2024, Kan
Anonim

Et medlem av Sons of Liberty, Benedict Arnold steg til rang som general i den kontinentale hæren under den revolusjonære krigen. Frustrert over mangelen på anerkjennelse, byttet han deretter side til britene og planla å overgi West Point.

Var Benedict Arnold en god general?

3. Arnold var en tidlig helt fra den amerikanske revolusjonen. Før han avhoppet til britene, ble Arnold hyllet som en av den kontinentale hærens største kampgeneraler … Selv den britiske utenriksministeren Lord Germaine ble sitert for å kalle Arnold "den mest driftige og farlige" av alle amerikanske generaler.

Hvem var den beste generalen i den revolusjonære krigen?

George Washington er selvfølgelig den mest kjente av generalene fra den revolusjonære krigen og var øverstkommanderende for kolonistyrkene. Anthony Wayne var en amerikansk statsmann, som ble general og kjempet i den revolusjonære krigen. Han gjorde militær karriere.

Hadde Benedict Arnold et kjent sitat?

Mer Benedict Arnold Quotes

La meg dø i den gamle uniformen der jeg kjempet mine kamper for frihet, Må Gud tilgi meg at jeg tok på meg en annen. Vi har et elendig broket mannskap, i flåten; marinesoldatene er søppel fra hvert regiment, og sjømennene, noen få av dem, noen gang våte med s altvann.

Hva gjorde Benedict Arnold til en forræder?

Historikere har flere teorier om hvorfor Arnold ble en forræder: grådighet; økende gjeld; harme mot andre offiserer; et hat mot den kontinentale kongressen; og et ønske om at koloniene skal forbli under britisk styre. … Men Arnold kjempet ofte med andre offiserer og kongressen.

Anbefalt: