Logo no.boatexistence.com

Skaler bundet bue med bueskyting?

Innholdsfortegnelse:

Skaler bundet bue med bueskyting?
Skaler bundet bue med bueskyting?

Video: Skaler bundet bue med bueskyting?

Video: Skaler bundet bue med bueskyting?
Video: Посадка клубники в открытом грунте. Что любит клубника при посадке и как посадить её правильно 2024, Kan
Anonim

Casting Bound Bow (i nærvær av fiender) øker Conjuration-ferdigheten, og landingsskudd med våpenet øker Bueskyting-ferdigheten. Dermed styrer Conjuration-ferdigheten magikkkostnadene for trolldommen, og bueskytingsferdigheten styrer våpenets skadeevne.

Valer bundne våpen med bueskyting?

Fordeler som er låst opp i enhånds, tohånds, og bueskyting påvirker det bundne våpenet av den typen. Casting bundne våpen skaper støy, som kan føre til at spilleren oppdages mens han sniker.

Er bundet bue bedre enn daedric?

Mystic Bound Bow gjør 24 grunnskade, og kommer med 100 Daedric-piler (24 skader) hver gang du kaster. Daedric-buen gjør 19 grunnskader, og du kan finne deg selv å bruke mange piler av lavere karakter til du virkelig får nok penger til å stadig kjøpe Daedric-piler.

Er bundet bue bedre enn vanlige buer?

Selv om den ikke har fortryllelser, per se, tar den sjeler hvis du trenger og har fordelen. Jeg opplever at den gjør like mye grunnskade som en bue med dragebein og kan ta ned omtrent alt, med pluss på at den ser ut til å kunne tegne raskere enn en vanlig bue (på linje med Zephyr.

Er bundet bue verdt det Skyrim?

Uten mystisk binding er buen mindre kraftig enn den daedriske buen, men kraftigere enn buen i ibenholt, og er derfor fortsatt ganske kraftig. Med Soul Stealer og Oblivion Binding kan buen effektivt trippeltrylles med Soul Trap, Banish og Turn-effekter, og krever ingen opplading.

Anbefalt: