Logo no.boatexistence.com

Hvordan måle tommelringstørrelse bueskyting?

Innholdsfortegnelse:

Hvordan måle tommelringstørrelse bueskyting?
Hvordan måle tommelringstørrelse bueskyting?

Video: Hvordan måle tommelringstørrelse bueskyting?

Video: Hvordan måle tommelringstørrelse bueskyting?
Video: Viking Clothing | Bjørn Andreas Bull-Hansen 2024, Kan
Anonim

Ta en penn og merk området der de to endene overlapper hverandre. Ta en linjal og mål lengden på det innpakkede papiret som passer godt rundt tommelen. Det er ringstørrelsen din!

Hvordan måler jeg tommelstørrelsen min?

lengde: målt fra spissen av den lengste fingeren til bretten under håndflaten. bredde: målt over det bredeste området der fingrene går sammen med håndflaten.

Størrer du opp for tommelringer?

I gjennomsnitt passer en størrelse 5 til en ringfinger, en størrelse 6 passer til en langfinger og en størrelse 7 passer til en pekefinger, men alle hender varierer i størrelse, så sjekk veiledningen vår før du kjøper. Hvis du bruker målene og du er mellom størrelser, er det alltid bedre å størrelse opp

Hvordan beregnes ringstørrelsen?

Sett snor eller papir rundt bunnen av fingeren. Merk punktet der endene møtes med en penn. Mål strengen eller papiret med en linjal (mm). Velg det nærmeste målet på ringstørrelsestabellen for å finne ringstørrelsen din.

Hva er en tommelring i bueskyting?

En tommelring er et utstyr designet for å beskytte tommelen under bueskyting Dette er en ring av lær, stein, horn, tre, bein, gevir, elfenben, metall, keramikk, plast eller glass som passer over enden av tommelen og hviler i ytterkanten av den ytre skjøten.

Anbefalt: