Logo no.boatexistence.com

Når må arbeidsgiveren din omskolere deg?

Innholdsfortegnelse:

Når må arbeidsgiveren din omskolere deg?
Når må arbeidsgiveren din omskolere deg?

Video: Når må arbeidsgiveren din omskolere deg?

Video: Når må arbeidsgiveren din omskolere deg?
Video: Раки от Которых Можно Сойти с Ума. Липинские Раки. 54 Рецепта!! N1 в Мире 2024, Kan
Anonim

I henhold til OSHA 1910.132(f)(3)(iii), når den ansattes bruk av PPE motsier mangel på dyktighet eller forståelse, til tross for at han har fått opplæring før, ansatte må omskoleres. Har det vært endringer på arbeidsplassen som ville gjort tidligere sikkerhetsopplæring utdatert eller foreldet?

Når må arbeidsgiveren din omskolere deg på farlige materialer?

Ja. Som påkrevd av DOT, må hazmat-ansatte omskoleres en gang hvert tredje år. I tillegg, når en ansatt skifter rolle eller får nye jobbfunksjoner, må en ansatt omskoleres innen 90 dager.

Når må arbeidsgiveren din gi deg informasjon og opplæring om farlige kjemikalier?

Arbeidsgivere skal gi ansatte effektiv informasjon og opplæring om farlige kjemikalier i deres arbeidsområde på tidspunktet for deres første oppdrag, og når en ny kjemisk fare ikke har de ansatte tidligere blitt opplært om er introdusert i deres arbeidsområde.

Hva mer kreves av et arbeidsgiveropplæringsprogram?

Hva mer kreves av et arbeidsgiveropplæringsprogram? Fysisk og helsefareinformasjon for kjemikaliene i arbeidsområdet ditt Kjemikalieetiketter må inneholde en produktidentifikator, signalord og et piktogram for å representere farene. Hvilken annen informasjon kreves på en kjemikalieetikett?

Hva er formålet med standarden for farekommunikasjon?

Hensikten med et farekommunikasjonsprogram er å informere ansatte om farene forbundet med kjemikalier på deres arbeidsplass og sikre sikker bruk, håndtering og avhending av farlige kjemikalier.

Anbefalt: