Logo no.boatexistence.com

Bør du være lojal mot arbeidsgiveren din?

Innholdsfortegnelse:

Bør du være lojal mot arbeidsgiveren din?
Bør du være lojal mot arbeidsgiveren din?

Video: Bør du være lojal mot arbeidsgiveren din?

Video: Bør du være lojal mot arbeidsgiveren din?
Video: 10 самых АТМОСФЕРНЫХ мест Дагестана. БОЛЬШОЙ ВЫПУСК #Дагестан #ПутешествиеПоДагестану 2024, Kan
Anonim

Hvis lojaliteten er toveis, kan det være greit å holde seg rundt, men når det er ensidig, er det ingen som vinner. Arbeidsgivere som er lojale mot sine ansatte ser ut for sine ansattes beste, gir dem utviklingsmuligheter, betaler dem rettferdig og lytter til hva de trenger for å lykkes.

Er det dårlig å være lojal mot et selskap?

Det er ikke det at folk ikke skal ha noen lojalitet til arbeidsgiverne sine Det er rimelig å ha en viss troskap til selskapet som ansetter deg og signerer lønnsslippene dine! Men folk tar feil balanse på måter som skader seg selv uforholdsmessig og samtidig er til fordel for bedriftene deres.

Hvorfor skal jeg være lojal mot arbeidsgiveren min?

Kundelojalitet er avgjørende for selskapets produktivitet og ytelse Det kan fungere som en kjedelinkreaksjon. Hvis ansattes lojalitet er tilgriset, er kundelojaliteten tilsmusset og alt annet vil snart være det samme. Ansatte betyr mer enn folk flest tror de gjør.

Gjelder ansatte lojalitet til arbeidsgiverne sine?

Hardt arbeid og vår beste innsats er sannsynligvis fornuftig som forpliktelser vi skylder en arbeidsgiver. … Generelt sett betyr lojalitetsplikten en ansatt er forpliktet til å yte "lojal og trofast" tjeneste til arbeidsgiveren, opptre med "god tro" og ikke konkurrere med men heller for å fremme arbeidsgivers interesser.

Hva skylder ansatte til sine arbeidsgivere?

Kort sagt, ansatte er pålagt å oppføre seg lovlig mens de er ansatt og når de vurderer ny ansettelse. Mens man opptrer som agent eller ansatt for en annen, skylder man plikten til troskap og lojalitet.

Anbefalt: