Logo no.boatexistence.com

Er myntbase-lommeboken ikke forvaringspliktig?

Innholdsfortegnelse:

Er myntbase-lommeboken ikke forvaringspliktig?
Er myntbase-lommeboken ikke forvaringspliktig?

Video: Er myntbase-lommeboken ikke forvaringspliktig?

Video: Er myntbase-lommeboken ikke forvaringspliktig?
Video: Custodial vs non-custodial wallet : which to choose ? 2024, Kan
Anonim

En lommebok uten forvaring, som Coinbase Wallet eller MetaMask, gir deg full kontroll over kryptografen din. Ikke-depotbaserte lommebøker er ikke avhengige av en tredjepart - eller en "depotmottaker" - for å holde kryptoen din trygg.

Er Coinbase forvaringspliktig eller ikke-forvaringspliktig?

I dag bruker de fleste brukere depotutvekslingsplattformer som Binance, Kraken eller Coinbase. Plattformen har ansvaret for å holde lommebøker og nøkler sikre.

Er Coinbase en forvaringslommebok?

Coinbase Wallet er et brukerkontrollert, ikke-depotprodukt. Appen genererer en gjenopprettingsfrase på 12 ord som gir deg, og bare deg, tilgang til kontoen din for å flytte mottatte midler.

Hva er en lommebok uten forvaring?

Sammendrag. Med en ikke-depot-lommebok, , har du enekontroll over dine private nøkler, som igjen kontrollerer kryptovalutaen din og beviser at midlene er dine. Med en forvaringslommebok kontrollerer en annen part dine private nøkler. De fleste depotlommebøker i disse dager er nettbaserte utvekslingslommebøker.

Er Bitcoin-lommeboken ikke-forvaringspliktig?

Bitcoin.com-lommeboken, som er helt ikke-forvaringspliktig, tilbyr også en sky backup-tjeneste (i tillegg til å gi deg muligheten til å lagre den private nøkkelen for hver av lommebøkene dine som en mnemonisk frase).

Anbefalt: