Logo no.boatexistence.com

Hva er ecu i sap?

Innholdsfortegnelse:

Hva er ecu i sap?
Hva er ecu i sap?

Video: Hva er ecu i sap?

Video: Hva er ecu i sap?
Video: � Чип софт! ✓ Что такое контрольная сумма? Как пересчитать контрольную сумму при чип тюнинге ЭБУ? 2024, Juli
Anonim

ECUS: Dette betyr at utstyret er hos kunden Hvis denne statusen er tildelt, vil du ikke kunne bruke den til utgående leveranser eller materialbevegelser (i hvert fall hvis du har aktivert aksjekontroll). Det eneste du kan gjøre med denne statusen er en innkommende levering eller lås den.

Hva betyr edel ESTO i saft?

Denne feilen betyr at serienummeret du bruker allerede er levert (EDEL). Så du kan ikke bruke dette serienummeret igjen. Men hvis du vil bruke serienummeret igjen, ta returen av materialet med returleveringen.

Hva er serienummer i SAP sd?

Serienumre - SAP SD. Et serienummer er et unikt nummer tildelt en individuell del av et produkt som hjelper organisasjoner med å identifisere, registrere og spore den individuelle delen gjennom hele livssyklusen.

Hvordan finner jeg SAP-profilens serienummer?

Skriv inn materialnummeret og klikk Velg visninger-knappen. Velg Anleggsdata/lagring 2 og trykk Enter. På skjermbildet endre material, skriv inn serienummerprofilen som du har konfigurert i tilpasningen. Klikk på Lagre og SAP-serienummerprofilen vil bli tilordnet materialstamposten.

Hva er SAP-serialiseringsprosedyre?

A forretningsprosedyre der du kan tilordne serienummer for serienummer for serialisert materiale Serialiseringsprosedyrene er samlet i serienummerprofiler. Eksempler på serialiseringsprosedyrer er: Legge inn et vareutstedelsesdokument. Fullstendighetssjekk for en levering.

Anbefalt: