Logo no.boatexistence.com

Hvorfor dermale piercinger er dårlige?

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor dermale piercinger er dårlige?
Hvorfor dermale piercinger er dårlige?

Video: Hvorfor dermale piercinger er dårlige?

Video: Hvorfor dermale piercinger er dårlige?
Video: El Chombo - Dame Tu Cosita feat. Cutty Ranks (Official Video) [Ultra Records] 2024, Kan
Anonim

Den primære største risikoen er vevsskade, som kan skje når piercingen ikke er riktig installert. Hvis det er for dypt i huden, kan en dermal piercing legges inn og/eller til slutt avvises. En grunne piercing kan derimot bevege seg rundt.

Er dermale piercinger farlige?

Dermale piercinger, også kjent som mikrodermale piercinger, skiller seg fra standard piercinger fordi de ikke inneholder to separate inngangs- og utgangspunkter. … Hvis den ikke er riktig installert, kan piercingen potensielt skade omkringliggende nerver eller blodårer Et annet sett med risikoer forbundet med piercingen stammer fra plasseringen.

Vilte dermale piercinger?

I likhet med andre overflatepiercinger er dermale piercinger utsatt for migrering og avvisning… Det er også viktig å beskytte dermal piercing mens den heler, slik at den ikke setter seg fast og forskyves eller trekkes ut. Selv om ingenting eksternt virker mot piercingen din, kan kroppen din fortsatt presse den ut over tid.

Er dermale piercinger attraktive?

Dermal piercinger er helt sexy, dristige piercinger uten synlig vektstang. … Dermal piercinger kan være ganske smertefullt å få, men kan plasseres nesten hvor som helst, og er SUPER enkle å skjule på jobb.

Hvilken piercing er den farligste?

"De farligste piercingene er de som involverer brusk, som høyere ørepiercinger," sier Tracy Burton, en pediatrisk sykepleier i Ontario. «Disse piercingene er assosiert med dårlig helbredelse på grunn av den begrensede blodtilførselen til området.

Anbefalt: