Logo no.boatexistence.com

Vil ppf holde seg til keramisk belegg?

Innholdsfortegnelse:

Vil ppf holde seg til keramisk belegg?
Vil ppf holde seg til keramisk belegg?

Video: Vil ppf holde seg til keramisk belegg?

Video: Vil ppf holde seg til keramisk belegg?
Video: PPF vs ceramic coating? Why not both! 2024, Kan
Anonim

Det er også viktig å kun bruke keramiske belegg på en malingsbeskyttelsesfilm som er “keramikkvennlig” Dette er hva SunTek har å si om dette når det gjelder deres PPF. Så lenge du har påført keramikk som andre, over toppen av SunTek PPF, vil det ikke påvirke PPF-ytelsen eller selvhelbredende evnen.

Kan du bruke keramisk spray over keramisk belegg?

Bare for å sette rekorden rett, ja, du kan påføre bilvoks på en keramisk belagt overflate. … Rutinemessig rengjøring, garasjeoppbevaring og påføring av en høykvalitets SiO2 keramisk boosterspray på toppen av belegget ditt har gang på gang vist seg å være den beste formen for beskyttelse.

Vil limet feste seg til keramisk belegg?

Nei, du må forberede overflaten for limet. Nei, du må forberede overflaten for limet. Jeg har nettopp fått keramikkbelagt den i dag!

Er PPF det samme som keramisk belegg?

Et keramisk belegg gjør bilen din enklere å rengjøre og hydrofobisk, men den vil ikke beskytte like godt som PPF mot veiavfall. … PPF kan komme i matt, keramisk belegg gir en uovertruffen forbedring av glansen. PPF absorberer riper og heler faktisk seg selv.

Kan jeg bruke sprayvoks på keramisk belegg?

Ja du KAN BØR du påføre voks på den 9H harde, superhydrofobe overflaten, ikke for all te i Kina. … I informasjonen nedenfor vil vi skissere noen av årsakene til at det er en dårlig idé å legge bilvoks eller en malingsforseglingsmasse på toppen av et gjør-det-selv eller profesjonell keramisk belegg – en dårlig idé.

Anbefalt: