Logo no.boatexistence.com

Kan midjemålet skreddersys?

Innholdsfortegnelse:

Kan midjemålet skreddersys?
Kan midjemålet skreddersys?

Video: Kan midjemålet skreddersys?

Video: Kan midjemålet skreddersys?
Video: How to measure your waist with a measuring tape 2024, Kan
Anonim

2. Midje for liten eller for stor. Hvis du føler at du blir kv alt inne i buksene (de er supertrange rundt midten) eller at midjen er for stor og buksene faller av deg, kan en skredder ta midjen inn eller ut prontoog gi buksene dine en mer komfortabel passform.

Kan skreddersøm øke midjestørrelsen?

En god skredder kan lett klemme inn jeansens midje ved midtsømmen slik at både sete og midje passer perfekt til deg. … Skreddere kan også lage jeans større i midjen, men dette er en tidkrevende innsats som kan koste mer enn jeansen er verdt.

Hvor mye kan du skreddersy bukser i midjen?

Mijen på en bukse kan slippes inn eller tas ut 2-3 Se på innsiden av setet for ekstra stoff ved linningen – dette, minus en halv tomme eller så, er så langt du kan ta ut buksene. Bukser kan enkelt forkortes, men forlengelse av dem krever stoff i faldene.

Kan skreddere gjøre jeans midje mindre?

Endre midjen strategisk

Midjegap kan være et problem med dongeribukser, men en erfaren skredder kan endre en linning for å nappe den om litt. Bare pass på at du ikke tar inn jeansen mer enn én til én og en halv tomme i midjen, ettersom å gjøre mer kan endre lommeposisjonen og frontformen på jeansen.

Hvor mye koster det å skreddersy midjen?

Endre midjen, skritt eller sete: $18. Endre midje, sete og skritt: $24. Koniske ben: $20. Recut-bukser: $60.

Anbefalt: