Logo no.boatexistence.com

Er diettbrus dårlig?

Innholdsfortegnelse:

Er diettbrus dårlig?
Er diettbrus dårlig?

Video: Er diettbrus dårlig?

Video: Er diettbrus dårlig?
Video: Er lettbrus skadelig? 2024, Juli
Anonim

De kunstige søtningsstoffene og andre kjemikalier som for tiden brukes i diettbrus er trygge for de fleste, og det er ingen troverdige bevis for at disse ingrediensene forårsaker kreft. Noen typer diettbrus er til og med beriket med vitaminer og mineraler. Men diettbrus er ikke ikke en helsedrikk eller en sølvkule for vekttap.

Er diettbrus verre enn vanlig brus?

Flickr / niallkennedy Diettbrus kan være kalorifri, men de kan være verre for helsen og midjen din enn de med sukker, antyder en ny rapport.

Hvorfor er diettbrus usunt?

Det er enkelt: mens diettbrus ikke inneholder ekte sukker eller kalorier, inneholder den mange tilsetningsstoffer og kunstige ingredienser, inkludert søtningsmidlerDisse ingrediensene er fulle av unaturlige kjemikalier som kan få kroppen til å ha lyst på mer kaloririk og sukkerholdig mat.

Gir diettbrus virkelig vektøkning?

Eksperimentelle studier støtter ikke påstanden om at diettbrus forårsaker vektøkning Disse studiene har faktisk funnet ut at å erstatte sukkersøte drikker med diettbrus kan føre til vekttap (18, 19). En studie fikk overvektige deltakere til å drikke 24 unser (710 ml) diettbrus eller vann per dag i 1 år.

Hvor mye diettbrus er for mye?

Men, som mange matvarer som inneholder kunstige tilsetningsstoffer, er det en trygg daglig grense. En gjennomsnittlig voksen bør ikke innta mer enn 40 milligram aspartam per kilo kroppsvekt per dag. For å overskride grensen, må de fleste drikke minst 14 bokser med diettdrikker om dagen

Anbefalt: