Logo no.boatexistence.com

Er ordet forebyggende eller forebyggende?

Innholdsfortegnelse:

Er ordet forebyggende eller forebyggende?
Er ordet forebyggende eller forebyggende?

Video: Er ordet forebyggende eller forebyggende?

Video: Er ordet forebyggende eller forebyggende?
Video: Роза и любой другой цветок болеть не будет! Будет пышно цвести постоянно! Внесите Весной 2024, Kan
Anonim

Det er ingen forskjell mellom forebyggende og forebyggende De er begge adjektiver som betyr "brukes til å stoppe noe vondt i å skje." Begge ordene er ofte brukt i sammenhenger om helsetjenester, som i "forebyggende/forebyggende medisin." Forebyggende brukes imidlertid mye oftere enn forebyggende.

Er det riktige ordet forebyggende eller forebyggende?

Åpne opp Garner's Modern American Usage, gå til oppføringen på «preventative» og du vil se dette: «Den strengt korrekte formen er 'preventive' (som begge substantiv) og adjektiv), selv om den korrupte formen med den ekstra interne stavelsen dessverre er vanlig. …

Hva er definisjonen av ordet forebyggende?

(Oppføring 1 av 2): viet til eller opptatt av å forhindre at noe skjer: forebyggende oppføring 1 Den beste forebyggende medisinen du kan gi til plantene dine, er å dekke dem. -

Er det forebyggende omsorg eller forebyggende behandling?

Når leger diskuterer vaksinasjoner og screeninger med pasienter, kan de referere til dem som forebyggende behandling eller som forebyggende behandling. I virkeligheten er det ingen forskjell på de to begrepene bortsett fra stavemåten.

Hva er de forebyggende tiltakene?

Den mest effektive måten å forhindre og begrense internasjonal spredning av skadedyr gjennom handel og passasjerbevegelser, er å regulere deres bevegelse gjennom fytosanitære tiltak, og sikre at beste landbrukspraksis blir brukt for å redusere forekomsten av skadedyr til et lavt nivå.

Anbefalt: