Logo no.boatexistence.com

Hvordan stave forebyggende?

Innholdsfortegnelse:

Hvordan stave forebyggende?
Hvordan stave forebyggende?

Video: Hvordan stave forebyggende?

Video: Hvordan stave forebyggende?
Video: Webinar: Hvordan kan vi forebygge vold og trusler i skolen? 2024, Kan
Anonim

eller pre-emp·tive·ly som et tiltak mot noe forventet eller fryktet; forebyggende: Da jeg visste at jeg ville øve på piano i timevis hver dag, la jeg høflige notater til naboene oppe og nede - med informasjonskapsler vedlagt - og beklager støyen.

Har forebyggende bindestrek?

Aldri gå glipp av et øyeblikk

hvorfor bruke en bindestrek for forhåndsprevent, men ikke preemptive og preemptive? Vi bruker forebyggende og forebyggende Du ser kanskje på ordbokdelen av Stylebook Online; Webster's viser disse begrepene uten bindestrek. AP-stilen er å bruke den.

Hva vil det si å gjøre noe forebyggende?

eller forebyggende

tatt som et tiltak mot noe mulig, forventet eller fryktet; forebyggende; avskrekkende: en forebyggende taktikk mot en hensynsløs forretningsrival.foregripe eller ha makten til å foregripe; appropriativ; privilegert: en sjefs forebyggende myndighet. Bro.

Hvordan bruker du forebyggende?

Lawrence gikk til og med i den grad at han på forhånd arrangerte en bankett for hans seirende mannskap. Da Preussen innså at krigen var nært forestående, slo Preussen preventivt til Sachsen og overkjørte det raskt. Forspenningsanordninger forebyggende stram beltet for å forhindre at passasjeren rykker forover i en kollisjon

Hva er forebyggende?

1a: av eller relatert til forkjøpsrett b: ha makt til å forkjøpe. 2 av et bud i bridge: høyere enn nødvendig og ment å stenge ute bud fra motstanderne. 3: gi en aksjonær første mulighet til å kjøpe nye aksjer i et beløp som står i forhold til hans eksisterende beholdning.

Anbefalt: