Logo no.boatexistence.com

Bør terrassen skråstilles?

Innholdsfortegnelse:

Bør terrassen skråstilles?
Bør terrassen skråstilles?

Video: Bør terrassen skråstilles?

Video: Bør terrassen skråstilles?
Video: Homes Built Correct on Sloped Land. Follow steps in Video 2024, Kan
Anonim

En uteplass bør skråne vekk fra huset med en hastighet på 1/8" (3 mm) per løpende fot Vanligvis et 4" (100 mm) tykt platesett 2" (50mm) over bakkenivå er egnet. For å sikre at høyde og helning er riktig, start graving, planløsning og formkonstruksjon der uteplassen møter huset.

Skal en uteplass være i vater?

terrassen må være helt i vater, og den skal ikke ha noen uregelmessigheter, fall eller støt. Å gjøre terrassen flat er ikke det samme som å gjøre den jevn. Hvis terrassen er helt plant, vil det forbli vannbassenger på den etter regn eller spraying av den. Uteplassen bør derfor alltid ha en liten helning.

Hvor mye helling bør en utleggerterrasse ha?

Terrassene må ha en liten helling (1 for hver 4' til 8') for riktig drenering. Hvis du ikke sørger for nok helling, vil regnvannet legge seg ned i lavt flekker, som til slutt mykner og vasker ut sanden og underlagsmaterialene under. En flat eller dårlig skrånende terrasse kan til og med lede vann inn i kjelleren.

Må en utleggerterrasse skrånes?

Husk at skråningen skal være minst 1 tomme for hver 8 fot av utleggerterrassen. For eksempel vil en 16 fots terrasse kreve 2 tommer av skråningen, mens en 12 fots terrasse krever 1 1/2 tommer av skråningen.

Hvor mye bør en terrasse skråne for drenering?

Standardhellingen for riktig betongdrenering er en kvart tomme fall for hver lengdefot. Så for å beregne høydeforskjellen mellom den ene enden av en terrasse eller gangvei og en annen, multipliser du bare lengden med en fjerdedel.

Anbefalt: