Logo no.boatexistence.com

Vil hedera gå opp?

Innholdsfortegnelse:

Vil hedera gå opp?
Vil hedera gå opp?

Video: Vil hedera gå opp?

Video: Vil hedera gå opp?
Video: Clash-A-Rama: Archer Departure (Season Finale) Clash of Clans 2024, Kan
Anonim

Vil Hedera Hashgraph-prisen vokse / stige / gå opp? Ja. Hedera Hashgraph-prisen kan gå opp fra 0,375 USD til 0,636 USD på ett år.

Vil HBAR gå opp i 2021?

HBAR er en god investering i 2021. Imidlertid har HBAR en høy mulighet for å overgå sin nåværende ATH til rundt $0,44 for å nå nye ATH. Kan HBAR nå $1 snart? Ja, det er veldig mulig at HBAR kan nå $1 i nær fremtid i henhold til den nåværende bullish trenden.

Er Hedera en god investering?

Er Hedera Hashgraph en god investering? Ja, Hedera Hashgraph er en god investering. Det er en ledende aktør innen kryptovaluta-området, som vokste så raskt; derfor er mange markedsentusiaster optimistiske med tanke på den fremtidige prisen på denne mynten. Investorer anbefales å gjøre sine egne undersøkelser før de investerer i tokens.

Er HBAR undervurdert?

Det daglige tekniske diagrammet til HBAR-token viser en bearish trend. I følge pivotpunkter er HBARs betydelige støttenivå $0,16. Mens hvis den går opp, er den grunnleggende motstanden for å se $0,26.

Hva vil HBAR være verdt om 5 år?

Basert på våre prognoser forventes en langsiktig økning, prisprognosen for 2026-10-10 er 1,786 amerikanske dollar. Med en 5-års investering forventes inntekten å være rundt +389,32 %. Din nåværende investering på USD 100 kan være opptil USD 489,32 i 2026.

Anbefalt: