Logo no.boatexistence.com

Hvilke tomater passer best til terninger?

Innholdsfortegnelse:

Hvilke tomater passer best til terninger?
Hvilke tomater passer best til terninger?

Video: Hvilke tomater passer best til terninger?

Video: Hvilke tomater passer best til terninger?
Video: The Best Way to Dice Tomatoes | You Can Cook That | Allrecipes.com 2024, Kan
Anonim

Du kan alltid bruke andre typer tomater til terninger, inkludert Tomates-on-the-Vine og Roma-tomater, men bifftomater vil gi de fasteste tomatene i terninger og produsere minst rot.

Hva brukes Roma-tomater best til?

Derfor er Roma-tomater varemerket for tomater for laging av sauser, pastaer og supper, selv om de gjør seg godt både i kokte og rå tilberedninger. De kan stekes sakte, tørkes, fylles og bakes, og det kjøttfulle kjøttet deres gjør dem også ypperlige til ferske hakkede salater og salsaer, eller til en omelett.

Kan jeg bruke Roma-tomater i stedet for cherrytomater?

Romatomater er større enn kirsebær- og druetomater, men ikke store nok til å brukes til oppskjæring. Romaer er også kjent som plommetomater.

Hvordan kutter du tomater til terninger?

Hold den taggete kniven parallelt med skjærebrettet, skjær tomathalvdelene horisont alt i skiver som er så tykke som du vil at terningene skal være. Deretter skjærer du hver stabel med tomatskiver i strimler så brede som du vil ha terningene dine, og skjærer deretter disse strimlene på tvers i terninger.

Hva er forskjellen mellom Roma-tomater og vanlige tomater?

Romer har en tendens å koke ned raskere enn en salat-tomat og ha mer kjøtt og mindre juice enn en vanlig tomat. De har også mer kjøtt og mindre væske, noe som gjør dem til det perfekte valget for sauser og hermetikk. … Roma-tomater, også kjent som plommetomater, er ovale eller plommeformede og vanligvis mellomstore.

Anbefalt: