Logo no.boatexistence.com

Kan eldgamle piler drepe lyneller?

Innholdsfortegnelse:

Kan eldgamle piler drepe lyneller?
Kan eldgamle piler drepe lyneller?

Video: Kan eldgamle piler drepe lyneller?

Video: Kan eldgamle piler drepe lyneller?
Video: PS3 #2: The Undead 2024, Kan
Anonim

Ancient Arrows: Gir mer skade mot Guardians av alle slag, og er en insta-kill for bokstavelig t alt alt annet, inkludert Lynels. Ulempen er at hver fiende som ikke er Guardian drept med en Ancient Arrow, IKKE vil slippe noen form for tyvegods.

Kan eldgamle piler drepe Ganon?

Ancient Arrows er en av de eneste måtene å beseire Dark Beast Ganon, sammen med Light Arrows from the Bow of Light og Twilight Bow samt Sword Beams from the Master Sword.

Kan eldgamle piler drepe noe?

Det er ganske tydelig i spillet at de eldgamle pilene dreper alt Det er derfor Lynels (og ikke bare dem, men alle andre fiender også) forsvinner så snart du treffer dem med den. De flykter ikke, de blir bare drept øyeblikkelig og ingenting blir igjen. Dette er grunnen til at du ikke får varene deres hvis du dreper dem med det.

Hva skjer hvis du skyter en lynell med en eldgammel pil?

Lyneler er allergiske mot eldgamle piler. De vet dette, og når de blir truffet av en, , innser de konsekvensene og forsvinner inn i et rike hvor de kan helbrede. Dette forklarer også respaws.

Hvor mange piler skal til for å drepe en lynell?

Etter at du har snakket med kong Dorephan i Zora's Domain og fullført Reach Zora's Domain-oppdraget, blir du fort alt at du trenger 20 sjokkpiler for å gjenopprette Divine Beast Vah Ruta, som kan bli funnet i et Lynel-hule nær Shatterback Point på Ploymus-fjellet.

Anbefalt: