Logo no.boatexistence.com

Hva gjøres for å hjelpe gullkinnsangeren?

Innholdsfortegnelse:

Hva gjøres for å hjelpe gullkinnsangeren?
Hva gjøres for å hjelpe gullkinnsangeren?

Video: Hva gjøres for å hjelpe gullkinnsangeren?

Video: Hva gjøres for å hjelpe gullkinnsangeren?
Video: Austin's Warblers, Nesting Golden-cheeked Warblers 2024, Kan
Anonim

Flere grupper, støttet av en tidligere Texas-kontrollør, har sendt inn en begjæring til U. S. Fish & Wildlife Service for å fjerne gullkinnsangeren fra listen over truede arter. … Legg din stemme til vår, signer oppropet for å redde den gullkinnsangeren, og sammen kan vi gjøre en dyp forskjell.

Hvorfor er gullkinnsanger truet?

Tap eller forringelse av habitat er hovedårsaken til at gullkinnsangeren er truet. Rydding av gammel einerskog for husdyrbeite og byutvidelse har redusert arealet som er tilgjengelig for hekking.

Er gullkinnsangeren fortsatt truet?

Sangeren med gullkinn vil forbli beskyttet under Federal Endangered Species Act, kunngjorde U. S. Fish and Wildlife Service mandag 26. juli.

Hva gjør gullkinnsangeren?

Sanger spiser insekter og edderkopper som finnes på bladene og barken til eiker og andre trær De bruker lange strimler av sedertrebark og edderkoppnett for å bygge reir. De kommer til Texas i mars for å hekke og oppdra ungene sine, og drar i juli for å tilbringe vinteren i Mexico og Mellom-Amerika.

Hva er rovdyrene med gullkinnsanger?

Av de fire identifiserte rovdyrgruppene, slanger og fugler var ansvarlige for høyere predasjonsrater på gullkinnsangerreir i både urbane og landlige landskap.

Anbefalt: