Logo no.boatexistence.com

Hva er lys for levi og lainey?

Innholdsfortegnelse:

Hva er lys for levi og lainey?
Hva er lys for levi og lainey?

Video: Hva er lys for levi og lainey?

Video: Hva er lys for levi og lainey?
Video: ДЕМОНЫ ОТВЕТИЛИ НАМ, что будет дальше и ПРОЯВИЛИ СЕБЯ / THE DEMONS TOLD US what would happen next 2024, Kan
Anonim

Zionsville-familien sprer «Light for Levi» mens småbarns restitusjon etter nesten drukning fortsetter. Levi Chisholm og tvillingsøsteren hans, Lainey, ble hentet fra et innendørsbasseng sist høsttakkefest. Hun har kommet seg etter hendelsen. ZIONSVILLE, Ind.

Hva skjedde med lyset for Levi og Lainey?

Light For Levi Store

Den 28.11.20 var de begge involvert i en nesten-dødelig drukningsulykke. Lainey har på mirakuløst vis kommet seg, men Levi kjemper fortsatt for å finne lyset igjen.

Hvor er lyset for Levi fra?

ZIONSVILLE, Ind. (WISH) – En Zionsville-småbarns kamp for livet høster oppmerksomhet og bønner fra hele verden. Budskapet «Light for Levi» spres på sosiale medier og gule bånd kan sees på postkasser over hele Indiana. Historien bak det hele handler om hjertesorg og håp.

Hva skjedde med tvillingene Megan Chisholm?

I november i fjor endret Meagan Chisholms verden seg da hennes 22 måneder gamle tvillinger nesten druknet i bassenget til en venn «De hadde begge f alt i, så jeg dro ut begge babyene og startet HLR umiddelbart, sa Chisholm. «Vi klarte å få Laineys hjerteslag tilbake på scenen, og Levi's tok ytterligere 39 minutter.

Hva skjedde Levi Chisholm?

Levi og Lainey ble funnet uten respons i et innendørsbasseng i et hjem i Indianapolis som familien hadde vært på besøk i november. Politiet sa at da de voksne i hjemmet oppdaget barna, begynte de umiddelbart med HLR. Hendelsen ble etterforsket som en ulykke

Anbefalt: