Logo no.boatexistence.com

Er 20 muldyrlaget boraks?

Innholdsfortegnelse:

Er 20 muldyrlaget boraks?
Er 20 muldyrlaget boraks?

Video: Er 20 muldyrlaget boraks?

Video: Er 20 muldyrlaget boraks?
Video: New Borax Wagons Parade in Death Valley the First Time | Engels Coach Shop 2024, Juli
Anonim

Siden 1891 har helt naturlig boraks vært en essensiell ingrediens i en mengde husholdningsprodukter, inkludert klesvask og rengjøringsløsninger for flere formål. I 1988 kjøpte Dial Corporation U. S. Boraxs avdeling for forbrukerprodukter, inkludert vaskemiddelet 20 Mule Team.

Er 20 Mule Team Borax det samme som boraks?

Boraks er en blanding laget av bor, et naturlig forekommende mineral. … 20 Mule Team er det mest kjente merket av borax, som de selger primært som en booster for vaskemiddel.

Er 20 Mule Team ren boraks?

California er hjemsted for en av verdens største boraksforekomster som 20 Mule Team Borax er produsert av. Dette produktet er pakket i sin rene form, uten kjemiske tilsetningsstoffer.

Er 20 Mule Team Borax det samme som natron?

Er boraks og natron det samme? Noen tror at boraks er det samme som natron fordi de brukes til nesten samme formål. Men natron er kjemisk forskjellig fra boraks Begge er utmerkede husholdningsrengjøringsmidler på badet, kjøkkenet, svømmebassengene og oppfriskende vaskeri.

Hva bruker du 20 Mule Team Borax til?

20 MULE TEAM® Borax Natural Laundry Booster er utmerket for rengjøring og deodorisering av kjøleskapet. Vedvarende lukt og sølt mat kan vaskes bort med en svamp eller myk klut med en løsning av 1 liter varmt vann og 1 ss 20 MULE TEAM® Borax.

Anbefalt: