Logo no.boatexistence.com

Handlet det gamle Kina?

Innholdsfortegnelse:

Handlet det gamle Kina?
Handlet det gamle Kina?

Video: Handlet det gamle Kina?

Video: Handlet det gamle Kina?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Juli
Anonim

Foruten silke, eksporterte kineserne også (solgt) te, s alt, sukker, porselen og krydder Det meste av det som ble handlet var dyre luksusvarer. Dette var fordi det var en lang tur og kjøpmenn ikke hadde mye plass til varer. De importerte, eller kjøpte, varer som bomull, elfenben, ull, gull og sølv.

Hvilke land handlet det gamle Kina med?

Kina dyrket en plante som silkeormer elsket å spise. Derfor var de i stand til å handle silke med mange andre sivilisasjoner. Kina var i stand til å handle med India, Vest-Asia, Middelhavet og Europa for deres fantastiske silke. Kina var også i stand til å handle jade, porselen, elfenben og andre rikdommer.

Hva var det gamle Kinas handel?

Silkeveien, også k alt Silkeveien, gammel handelsrute som forbinder Kina med Vesten, som fraktet varer og ideer mellom de to store sivilisasjonene Roma og Kina. Silke gikk vestover, og ull, gull og sølv gikk østover. Kina mottok også nestoriansk kristendom og buddhisme (fra India) via Silkeveien.

Hva var den største handelen i det gamle Kina?

Selv om silke absolutt var den viktigste handelsvaren som ble eksportert fra Kina, ble mange andre varer omsatt, og religioner, synkretiske filosofier og ulike teknologier, så vel som sykdommer, spredte seg også langs Silkeveien.

Har det gamle Kina handlet eller brukt penger?

Det gamle Kina påvirket verdenshandelen i stor grad. Et av de mest vellykkede handelsnettverkene for utveksling av varer og penger huskes som Silkeveien, en handelsrute som går fra Kina gjennom hele Asia og inn i Europa.

Anbefalt: