Logo no.boatexistence.com

Hva skal man mate einer?

Innholdsfortegnelse:

Hva skal man mate einer?
Hva skal man mate einer?

Video: Hva skal man mate einer?

Video: Hva skal man mate einer?
Video: Fertilizing Time 2024, Juli
Anonim

Juniers reagerer godt på en balansert gjødsel ved planting, for eksempel to teskjeer med 10-10-10 per 1 gallon plante. Legg gjødsel i jorden eller spre det rundt planten, men unngå å legge gjødsel direkte i plantehullet.

Hvordan holder du einer sunn?

Juniper trenger luftstrøm for å unngå sopplidelser, så rydde opp rundt buskene og beskjæring all død ved er viktig. Det er også viktig å holde grenene tørre i varmere vær, så unngå overvann eller vanning for ofte om sommeren.

Hvordan gjødsler du einer?

Gjødsl einer årlig tidlig på våren med en komplett gjødsel med langsom frigjøring med en formulering som 12-4-8 eller 16-4-8Spre gjødselen jevnt rundt einer med en hastighet på 1/2 pund per 100 kvadratfot rett før det regner eller vann den grundig etter påføring av gjødsel.

Hvordan kan jeg få einebærene mine til å vokse raskere?

Etter etablering er einer tørketolerante, men en dyp vanning i perioder med langvarig tørke vil hjelpe plantene dine til å vokse raskere og bli sunnere. Vi anbefaler å påføre et lag med mulch etter planting. Gjødsle plantene dine med gjødsel med langsom frigjøring om våren.

Vil einer vokse ut igjen?

Junipers (Juniperus spp.) kan brukes i nesten alle deler av landskapet ditt. De langlivede eviggrønne plantene kan imidlertid bli rufsete og overgrodde. … Selv om en einer ikke vil vokse tilbake fra en gren som ikke har noen grønn vekst, kan forsiktig beskjæring gjenopplive busken.

Anbefalt: