Hva er kefir godt for?

Innholdsfortegnelse:

Hva er kefir godt for?
Hva er kefir godt for?

Video: Hva er kefir godt for?

Video: Hva er kefir godt for?
Video: Mayo Clinic Minute: What is kefir? 2024, September
Anonim

Kefir er en sunn, fermentert mat med en konsistens som kan sammenlignes med drikkelig yoghurt. Dette produktet er tradisjonelt laget av meierimelk, men mange alternativer uten meieri er tilgjengelige. Studier tyder på at det styrker immunforsvaret ditt, hjelper på fordøyelsesproblemer, forbedrer beinhelsen og kan til og med bekjempe kreft

Er det trygt å drikke kefir hver dag?

Vanligvis kan du begynne å drikke rundt 1 kopp kefir på daglig basis når kroppen din har blitt vant til det. Når du har vist evnen til å fordøye kefir riktig, kan du introdusere det i kostholdet ditt daglig.

Hvorfor er kefir dårlig for deg?

Kefir kan forårsake bivirkninger som oppblåsthet, kvalme, tarmkramper og forstoppelse, spesielt når den først startet. Disse bivirkningene stopper vanligvis ved fortsatt bruk.

Hvor ofte bør du drikke kefir?

Hvor mye bør du drikke? Kefir kan være et sunt og deilig tillegg til et godt avrundet kosthold. For best resultat, hold deg til rundt 1–3 kopper (237–710 mL) per dag og par det med en rekke andre fermenterte matvarer og drikker for å øke inntaket av probiotika.

Hjelper kefir deg å gå ned i vekt?

Vekttap: Hvis du inkluderer kefir med lavt fettinnhold i kostholdet ditt, vil det hjelpe deg å gå ned i vekt. Kefir er rik på protein som hjelper deg å føle deg mett i lange perioder. Selv om det å drikke for mye kefir kan hindre vekttap og til og med føre til vektøkning.

Anbefalt: