Logo no.boatexistence.com

Kan veier asf alteres om vinteren?

Innholdsfortegnelse:

Kan veier asf alteres om vinteren?
Kan veier asf alteres om vinteren?

Video: Kan veier asf alteres om vinteren?

Video: Kan veier asf alteres om vinteren?
Video: S. Riva - Alternative splicing of RNA and tumor progression 2024, Kan
Anonim

Asf altbelegningsprosjekter bruker varmblandet asf alt, så det er ikke ideelt å asf altere om vinteren. Varmblandet asf alt må forbli varm for å komprimere og fungere skikkelig. … Cold-mix kan ikke asf alteres, så det fungerer ikke for å erstatte en hel innkjørsel; den kan imidlertid brukes til å reparere jettegryter.

Hvor kaldt er for kaldt for asf alt?

Under første påføring bør asf alten fortsatt være minst 220 til 290 grader Fahrenheit. Hvis asf alten synker under ca. 185 grader Fahrenheit før komprimeringen er fullført, stivner konsistensen for mye til å fullføre jobben ordentlig.

Ved hvilken temperatur kan du legge asf alt?

Ideelt sett vil du legge asf alt når både bakke- og lufttemperatur er hvor som helst mellom 50 og 90 grader. Alt under 50 eller over 90 kan føre til dårlig hell som vil gi deg problemer på veien.

Hva skjer med asf alten om vinteren?

Under kaldt vær, alt annet likt, vil asf altmatten avkjøles mye raskere enn i varmere vær, noe som reduserer den tilgjengelige komprimeringstiden. Leggingstemperaturen til en asf altblanding spiller en viktig rolle i beregningen av tiden som er tilgjengelig for komprimering.

Kan du asf altere i snøen?

Generelt er det best å vente med asf alteringsprosjekter til vi har kommet oss gjennom vinteren. Men vi kan asf altere om vinteren så lenge værforholdene er tørre og bakken ikke er frossen Med andre ord kan asf altbelegg i kaldt vær utføres under milde vintre eller sent på høsten.

Anbefalt: