Logo no.boatexistence.com

Er det hilsener eller hilsener?

Innholdsfortegnelse:

Er det hilsener eller hilsener?
Er det hilsener eller hilsener?

Video: Er det hilsener eller hilsener?

Video: Er det hilsener eller hilsener?
Video: ALLE FENERBAHCE HILSNER FRA BRØNDBYS GULDKAMP 2024, Kan
Anonim

Hilsen kan være både entall (en hilsen) eller flertall (hilsener). I entallsformen bruker vi det i en generell forstand: "Du kan legge til en hilsen til e-posten din for å gjøre den mer vennlig. "

Er det greit å hilse?

Hvis du er morsmålstaler og snakker med en annen morsmålstaler, ville en enkel hei være greit. … Hei alle, hei alle sammen, eller velkommen alle (hvis du hilser på et arrangement, til et møte osv.) er helt akseptabelt når du møter flere mennesker samtidig.

Er hilsener entall eller flertall?

"Hilsen" og "hei" er hilsener. Men for å være tydelig, ingen ville si "hilsen" (i sin entallsform) som en hilsen. Bare flertallsformen brukes.

Kan vi hilse dagens hilsen på e-post?

Hvis du ofte ser det, kan det bety at det er bra der du er, men hvis du er i tvil, unngå det, spesielt i internasjonal kommunikasjon. Dette er sannsynligvis en blanding av "hilsen" og "toppen av dagen".

Hva er riktige hilsener for dagen eller hilsener for dagen?

Hvis du gjør dette om morgenen for å ønske alt godt for dem, kan det være "hilsen for dagen". Hvis du gjør dette om kvelden for å fortelle hva du har holdt på med i løpet av dagen, kan det være «dagens hilsen».

Anbefalt: