Får unschoolers vitnemål?

Innholdsfortegnelse:

Får unschoolers vitnemål?
Får unschoolers vitnemål?

Video: Får unschoolers vitnemål?

Video: Får unschoolers vitnemål?
Video: Зарплаты в Дубай. Сколько можно зарабатывать в Дубай? 2024, Oktober
Anonim

Kan uskoleelever få vitnemål? Unschoolers kan få et vitnemål. Unschool er kanskje ikke like strukturert som andre former, men disse elevene forfølger lidenskapene sine og lærer hele tiden, mens de ofte overgår læringsnivået fra offentlige skoleelever.

Godtar høyskoler ikke-skoleelever?

Ikke bekymre deg, men uskolerte barn lykkes ganske godt med å komme inn på college. Ikke bare kommer de på college, men de gjør det bra når de kommer dit. Gjør ingen feil, unschooling fungerer bra for tenåringer som er bundet til college. … Det er mange utradisjonelle og tradisjonelle høyskoler som ønsker uskoleelever velkommen

Liker høyskoler ikke-skoleelever?

Noen uskoleelever tar opptaksprøvene og gjør det veldig bra.… Høgskoler omfavner uskoleelever fordi de ofte er veldig motiverte for å være der og de ikke bærer med seg årene med å bli tvunget til å gå på skolen dag ut dag ut. De er interessert i å lære, og professorene er glade for å ha dem.

Kan du oppgradere fra unschooling?

Du kan avvikle videregående skole i USA fordi hjemmeundervisning er lovlig i Amerika og unschooling er en form for hjemmeskole. Med unschooling videregående skole, vil foreldre fortsatt måtte føre grundig oversikt over unschooling interesser for eksamen, karakterutskrifter, college eller til og med jobber.

Er unschoolers vellykket?

Unschooling resultatundersøkelse: høy tilfredshet og kreative gründerkarrierer. Undersøkelser av uskolerte barn viser høy grad av tilfredshet med utdanningen med få alvorlige klager. Når det er valgt med intensjon, ser det ut til at unschooling har utdanningsresultater som ligner påoffentlige skoler.

Anbefalt: