Logo no.boatexistence.com

Finnes mormongullplatene?

Innholdsfortegnelse:

Finnes mormongullplatene?
Finnes mormongullplatene?

Video: Finnes mormongullplatene?

Video: Finnes mormongullplatene?
Video: Bruno Mars - Finesse (Remix) (feat. Cardi B) (Official Music Video) 2024, Kan
Anonim

Gullplatene er signifikante innenfor Latter Day Saint-bevegelsen fordi de er den kjente kilden til Mormons bok, som Smith k alte den "mest korrekte av enhver bok på jorden", og hjørnesteinen i vår religion." Imidlertid er gullplatene bare en av mange kjente og anerkjente metallplater med …

Hvor mange mormonplater er det?

Så skrev han et forord til sin fars verk, som er det første avsnittet i dagens forord til Mormons bok. Senere fant Moroni nok tid til å legge til en forkortelse av 24 gull-platene, eller Ethers bok (Ether 1:1–5), og til og med skrive noen av sine egne tanker (Moro.

Når ble mormonplatene funnet?

Joseph Smith, som organiserte kirken i 1830, beklaget sin brors plutselige sykdom og død i november 1823, men krediterer ikke den eldste sønnen i Smith-familien med noen rolle i oppdagelsen av platene. Kirkens beretninger sier at Joseph Smith alene fant platene i september 1823

Har Emma Smith noen gang sett gullplatene?

Selv om Emma Smith aldri så gullplatene på samme måte som de andre vitnene gjorde, og ble også rådet av Herren til ikke å knurre på grunn av det hun ikke hadde sett (se L&p 25:4), hun hadde nær kontakt med platene og arbeidet til mannen sin.

Så Emma Smith tallerkener?

Emma Smith

Selv om hun aldri så platene, ble de noen ganger plassert under sengen deres, noen ganger flyttet hun dem mens hun vasket, og andre ganger hun ville se dem pakket inn i en liten klut.

Anbefalt: