Logo no.boatexistence.com

Hvilken ledning er varm på enpolet bryter?

Innholdsfortegnelse:

Hvilken ledning er varm på enpolet bryter?
Hvilken ledning er varm på enpolet bryter?

Video: Hvilken ledning er varm på enpolet bryter?

Video: Hvilken ledning er varm på enpolet bryter?
Video: Токовое сопротивление электрических проводов - эксперимент 2024, Kan
Anonim

En enpolet bryter har to messingskruer på siden som mottar de svarte (“hot”) ledningene til kretsen. Den ene svarte ledningen kommer fra strømkilden og den andre går til lyset(e).

Hvor går den varme ledningen på en enkeltpolet bryter?

Den svarte (varme) ledningen går til messingskruen eller inn i hullet på baksiden av enheten på samme side som messing-skruen. Denne ledningen er noen ganger rød. Den grønne eller blanke kobberledningen, hvis enheten har en, festes til den grønne skruterminalen på bryteren eller til den elektriske boksen.

Går den varme ledningen på toppen eller bunnen av en enkeltpolet bryter?

Fest den hvite ledningen fra lysarmaturen, som nå er den varme ledningen, til mutteren øverst til høyre på bryterenFest den røde ledningen fra lysarmaturen til mutteren øverst til venstre på bryteren. Koble den blanke kobbertråden til den grønne mutteren nederst til venstre på bryteren.

Hvilken terminal er varm på en bryter?

Når du slår på en lysbryter, går strømmen til lyset gjennom den "varme" (svarte) ledningen og deretter tilbake gjennom den nøytrale (hvite) ledningen til bakken. De nakne eller grønnviklede jordledningene fungerer som en sikkerhetskopi for å avlede strømmen trygt bort i tilfelle en elektrisk feil.

Hvordan vet du hvilken ledning som er varm på en lysbryter?

Hvis strømmen går til armaturet før du går til bryteren, har du "end-line" ledninger. Bare én kabel går inn i bryterboksen, som kommer fra armaturet. Den hvite ledningen til bryteren skal være merket svart for å indikere at den er varm.

Anbefalt: