Logo no.boatexistence.com

Må våpenet ditt være i et hylster?

Innholdsfortegnelse:

Må våpenet ditt være i et hylster?
Må våpenet ditt være i et hylster?

Video: Må våpenet ditt være i et hylster?

Video: Må våpenet ditt være i et hylster?
Video: How to Carry a Gun Like *JAMES BOND* #jamesbond #edcdump 2024, Kan
Anonim

Uansett om du bærer åpen eller skjult, , bør du alltid bruke et hylster for å sikre pistolen. Uansett hvilken type våpen du eier, bør sikkerhet være din høyeste prioritet, og et godt hylster kan hjelpe deg med å bære våpenet ditt trygt.

Kan jeg bære våpenet mitt uten hylster?

Det er tre hovedmetoder for å bære et håndvåpen uten hylster: å stikke inn i beltet eller linningen, lommebæring og off-body-bæring … Lommebæring er en annen enkel bæremetode. Det er mulig å bære trygt; det er hylstre som er utformet eksplisitt for lommebæring.

Trenger du et hylster for å åpne den?

Du trenger et godt hylster og et våpenbelte

Generelt et utenfor linning eller OWB-hylsterDe er lett å feste og slite, ettersom pistolen beveger seg med deg og forutsatt at du ikke dekker den til, er de lett synlige, noe som - igjen - vanligvis er et lovkrav for åpen bæring.

Må våpenet ditt være i et hylster i bilen din?

California generelt forbyr en person å bære en skjult pistol i et motorkjøretøy , med mindre pistolen er i en låst container eller kjøretøyets bagasjerom, 1 eller personen har en gyldig skjult våpenlisens.2 (Skytevåpen som bæres åpent i beltehylstre anses ikke som "skjult").

Kan jeg ha pistolen min i lommen?

Ikke stikk hånden i våpenlommen med mindre du er redd for livet eller alvorlig kroppsskade Med andre ord, ikke vær "den fyren" som gjør det så tydelig at han bærer skjult fordi han alltid strekker seg i lommen for å forsikre seg om at pistolen er i orden og ønsker å ta på den.

Anbefalt: