Logo no.boatexistence.com

Hvor finner du hymenocallis?

Innholdsfortegnelse:

Hvor finner du hymenocallis?
Hvor finner du hymenocallis?

Video: Hvor finner du hymenocallis?

Video: Hvor finner du hymenocallis?
Video: Du Vet Hvor Du Finner Meg 2024, Juli
Anonim

Hymenocallis caroliniana, ofte k alt edderkopplilje, er en innfødt løkformet flerårig i Missouri som forekommer i myrer og fuktige skoger i Mississippi-lavlandet i det sørøstlige hjørnet av staten.

Hvor vokser Hymenocallis?

Velg et solfylt eller stort sett solrikt sted som gir litt ly for vind. Viktigst av alt, sørg for at jorden er veldig godt drenert. Hymenocallis trenger fuktighet om våren, men jorden skal være ganske tørr om sommeren, høsten og vinteren. I kaldere områder dyrkes hymenocallis vanligvis i potter.

Er Hymenocallis giftig?

Hymenocallis-pæren er giftig. Løker er giftige hvis de spises, symptomene inkluderer kvalme, oppkast og diaré.

Hvor er edderkoppliljer hjemmehørende?

Av et dusin eller så arter som dyrkes, er de fleste hjemmehørende i Kina eller Japan. De er i amaryllis-familien. Det er andre blomster k alt edderkoppliljer som er hjemmehørende i Nord-Amerika også i amaryllis-familien, men de er i slekten Hymenocallis.

Hvor vokser hvite edderkoppliljer?

hjemmehørende hovedsakelig i USA, Mexico og Mellom-Amerika Hymenocallis (hvite edderkoppliljer) er en lettdyrkende fuktelsker som er en pålitelig flerårig villblomst i hage. Hvite edderkoppliljeløker er tøffe og lite vedlikehold, noe som gjør dem perfekte for regnhager.

Anbefalt: