Logo no.boatexistence.com

Hvordan behandle coxsackie?

Innholdsfortegnelse:

Hvordan behandle coxsackie?
Hvordan behandle coxsackie?

Video: Hvordan behandle coxsackie?

Video: Hvordan behandle coxsackie?
Video: Hvordan behandle artrose? 2024, Kan
Anonim

Det finnes ingen spesifikk behandling for coxsackievirusinfeksjoner. Antibiotika er ikke effektive i behandling av coxsackievirus eller noen annen virusinfeksjon. Leger anbefaler vanligvis hvile, væske og reseptfrie smertestillende eller febernedsettende midler når det er aktuelt.

Hva dreper Coxsackie-viruset?

Det er ingen spesifikk medisin eller behandling som har vist seg å drepe coxsackieviruset, men kroppens immunsystem er vanligvis i stand til å ødelegge viruset på egen hånd. Over-the-counter (OTC) smertestillende midler kan brukes til å redusere smerte og feber.

Når er ikke Coxsackie smittsom lenger?

En person er smittsom når de første symptomene vises og kan fortsette til de blemmelignende hudlesjonene forsvinner.

Hvordan behandles Coxsackie hos voksne?

Finnes det noen behandling for coxsackievirusinfeksjon? Det finnes ingen spesifikk behandling for denne typisk selvbegrensede sykdommen (symptomene forsvinner uten spesifikk antiviral behandling i løpet av ca. to til 10 dager).

Hvor lang tid tar det å lege coxsackievirus?

Den gode nyheten er at coxsackie-virus vanligvis ikke er alvorlig - det forsvinner vanligvis i løpet av 7 til 10 dager uten medisinsk behandling. I sjeldne tilfeller kan viruset være assosiert med aseptisk eller viral meningitt, noe som resulterer i feber, hodepine, stiv nakke eller ryggsmerter, som kan kreve sykehusinnleggelse i noen dager.

Anbefalt: