Logo no.boatexistence.com

Kunne kriminelle sinn komme tilbake?

Innholdsfortegnelse:

Kunne kriminelle sinn komme tilbake?
Kunne kriminelle sinn komme tilbake?

Video: Kunne kriminelle sinn komme tilbake?

Video: Kunne kriminelle sinn komme tilbake?
Video: SCARY TRUTH About BTS Military Enlistment & DEBUNKING RUMORS (One Hour BTS Documentary) 2024, April
Anonim

Criminal Minds kommer til å spille en stor rolle for Paramount+. Streameren bekreftet i dag at det er bringing back den langvarige prosedyren for en omstart. Den ga ikke mange detaljer, men sa at teamet kommer sammen for å undersøke en enkelt sak over 10 episoder.

Kommer Criminal Minds noen gang tilbake?

Stremetjenesten (som lanseres 4. mars) har offisielt gjenopplivet Criminal Minds TV - serien for en 16. sesong Kriminaldramaet gikk tidligere i 15 år på CBS, og avsluttet i februar 2020 etter 324 episoder. … Showets fremtid vil sannsynligvis avhenge av hvor mange som ser på vekkelsen.

Vil Criminal Minds komme tilbake i 2021?

I februar 2021 kunngjorde Paramount+ sin plan om å gjenopplive Criminal Minds i en begrenset serie på strømmetjenesten. Som Deadline rapporterte, i motsetning til det originale programmet, ville serien følge én straffesak over 10 episoder.

Ender JJ og Reid sammen?

I sesong syv-finalen ba JJ tårefullt Will om å fri til henne igjen, og de giftet seg kvelden etter i en liten seremoni i David Rossis bakgård. I "Truth or Dare", sesong 14-finalen, innrømmer JJ overfor Reid at hun har elsket ham helt siden de først møttes.

Hvorfor forlot Garcia Criminal Minds?

Penelope tilbake slik at hun kunne bruke hackingferdighetene sine til god bruk i et Silicon Valley-basert privat forskningsselskap som kjemper mot klimakrisen.

Anbefalt: