Logo no.boatexistence.com

Krever belize pass?

Innholdsfortegnelse:

Krever belize pass?
Krever belize pass?

Video: Krever belize pass?

Video: Krever belize pass?
Video: Belize: Top 10 Places To Visit & Things to Do! 2024, Kan
Anonim

Du må ha et amerikansk pass som er gyldig for lengden på oppholdet ditt, bevis på en videre- eller returbillett og tilstrekkelige midler til å dekke kostnadene for oppholdets lengde. Hvis du reiser til Belize over land, vil du bli belastet forskjellige avgifter avhengig av om oppholdet ditt er mindre enn eller mer enn 24 timer.

Hvilke dokumenter trenger jeg for å reise til Belize?

Alle besøkende må ha pass for å komme inn i Belize, og passet må være gyldig i minst tre måneder etter ankomstdatoen. Bortsett fra noen få land, trenger de fleste enkeltpersoner ikke turistvisum for innreise til Belize.

Kan jeg reise inn i Belize med et amerikansk visum?

Ingen visum kreves for statsborgere i USA for turistbesøk på opptil 30 dager, men de må ha bevis på at de har til hensikt å forlate Belize (som for eksempel videre eller returbilletter) og bevis på tilstrekkelige midler til å opprettholde seg selv i Belize.… Ingen spesifikke vaksinasjoner er nødvendig for besøkende til Belize.

Trenger jeg pass for å reise til Belize på cruise?

Alle besøkende til Belize må fremvise et gyldig pass før de kommer inn i landet. Unntaket er for cruiseskippassasjerer. De krever ikke innreisevisum eller pass for den saks skyld.

Hvor lenge må passet ditt være gyldig for å reise til Belize?

Pass: Besøkende til Belize må ha et pass som er gyldig i minst tre måneder etter ankomstdato og en returbillett med tilstrekkelige midler til å dekke oppholdet. Besøkende får en måneds opphold, hvoretter det kan søkes om forlengelse hos Immigration Department.

Anbefalt: